ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Αλεξάνδρου από την Αλκή!

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Αλεξάνδρου από την Αλκή!

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Αλκή Ορόκλινης για τον Κωστάκη Αλεξάνδρου που διετέλεσε παίκτης της ομάδας για αρκετά χρόνια.

Αναλυτικά:

«Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Αλκής εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για το χαμό του Κωστάκη Αλεξάνδρου «Αραπούι», ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία σε ηλικία 72 ετών. Ο εκλιπών άφησε το στίγμα του στην ομάδα της Αλκής αφού αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια και ήταν από τους αξιόλογους αμυντικούς που είχε η ομάδα μας στο ρόστερ της περί τα τέλη της δεκαετίας του 60’ και αρχές της δεκαετίας του 70’.

Υπήρξε και ποδοσφαιριστής της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών τιμώντας τα χρώματα της Κύπρου. Η κηδεία του θα γίνει αύριο 16/01/2018 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στη Δροσιά στις 14:00. Θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες αφιέρωμα στη μνήμη του Κωστάκη Αλεξάνδρου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top