Γι΄ αυτό δεν έρχεται στην Ανόρθωση ο Σετού, αλλά, αφήνει ανοιχτή την «πόρτα» (δήλωση)

Γι΄ αυτό δεν έρχεται στην Ανόρθωση ο Σετού, αλλά, αφήνει ανοιχτή την «πόρτα» (δήλωση)

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, αν και επιτεύχθηκε συμφωνία τις προηγούμενες Ημέρες μεταξύ της Ανόρθωσης και του Σετού, η περίπτωση του εγκαταλείπεται, αφού ο Γάλλος αμυντικός έκανε πίσω και αποφάσισε να μην έρθει στο νησί μας.

Οι άνθρωποι της «Κυρίας» ήδη εξετάζουν κάποιες άλλες περιπτώσεις για τη θέση του δεξιού αμυντικού και αναμένεται ότι τις επόμενες ημέρες να υπάρχουν εξελίξεις και γι΄ αυτό το θέμα.

Σημερινό δημοσίευμα από το εξωτερικό πάντως, φιλοξενεί δηλώσεις του Ζουλιάν Σετού, ο οποίος είπε για την απόφαση του να μην πάρει το αεροπλάνο με προορισμό την Κύπρο, χωρίς όμως να κλείνει οριστικά την “πόρτα” της Ανόρθωσης:

“Οι διαπραγματεύσεις ήταν πολύ προχωρημένες, αλλά δεν συμφωνήθηκαν όλοι οι όροι και υπό αυτές τις συνθήκες, δεν μπορώ να πάω εκεί”.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE