Νέα δουλειά σε Ιωακείμ και Ράουφμαν

Νέα δουλειά σε Ιωακείμ και Ράουφμαν

Ο “στρατιώτης” της Ομόνοιας, Άκης Ιωακείμ, δεν βρίσκεται πλέον στο τεχνικό τιμ του “τριφυλλιού”, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ιβάιλο Πέτεφ, όμως δεν πρόκειται να φύγει από τον σύλλογο, αφού η διοίκηση Αντώνη Τζιωνή, αναμένεται να του προτείνει να παραμείνει, προσφέροντας από άλλο πόστο.

Επίσης, η διοίκηση αναμένεται να αξιοποιήσει και τον Ράινερ Ράουφμαν, ο οποίος είναι εδώ και χρόνια έμμισθος έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Γίνονται σκέψεις για να αξιοποιηθεί σε κάποιο άλλο πόστο, όμως ακόμα δεν υπάρχει οριστική απόφαση.

Όλες οι αλλαγές που θα γίνουν, θα ξεκαθαρίσουν στην ερχόμενη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Μετά από ένα διάστημα επαφών στις εγγυήτριες χώρες, με τελευταίο προορισμό τις Βρυξέλλες, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE