Το «καυτό» καλοκαίρι του Φάνου και ο «τρελός» όρος της Λούγκο

Το «καυτό» καλοκαίρι του Φάνου και ο «τρελός» όρος της Λούγκο

Το ναυάγιο της μεταγραφής του Φάνου Κατελάρη στην Λούγκο από την Ομόνοια είναι κάτι που βρέθηκε στο επίκεντρο της χθεσινής (31/1) μέρας. Και αυτό γιατί όλα έδειχναν να είναι συμφωνημένα, κάτι που στο τέλος φάνηκε ότι δεν ήταν έτσι ακριβώς τα πράγματα.

Ο όρος που φαίνεται να χάλασε την μεταγραφή είναι η απαίτηση της Λούγκο να μπει σχετικός όρος στα συμβόλαια ότι σε περίπτωση που υποβιβαστεί η ομάδα θα πρέπει η Ομόνοια να επιστρέψει τα χρήματα που θα είχε ήδη πάρει μέχρι εκείνη την στιγμή από την μεταγραφή του Κατελάρη.

Αν και ένας τέτοιος όρος ήταν ρίσκο να γίνει αποδεκτός, η Ομόνοια τον αποδέχτηκε και αυτόν. Και εκεί που έδειχνε να τελειώνει θετικά το όλο θέμα ήρθε η Λούγκο να βάλει φρένο και να πει ότι κοιτάζει άλλες περιπτώσεις.

Αυτό που ίσως ενόχλησε τους Ισπανούς είναι ότι άργησε λίγο να απαντήσει η Ομόνοια. Όπως και να έχει η ποδοσφαιρική αξία του Κατελάρη έχει ανέβει κατακόρυφα τις τελευταίες μέρες και το σίγουρο είναι ότι το καλοκαίρι θα είναι εξίσου «καυτό» για το διεθνή ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.