ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείγμα Ντελατόρε…. θετικό!

Δείγμα Ντελατόρε…. θετικό!

Έκανε επίσημα το ντεμπούτο του σ’ ένα παιχνίδι με εξαιρετικά ψηλό βαθμό δυσκολίας. Κόντρα στον Απόλλωνας ο Γκιγιέρμε Ντελατόρε αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την γαλαζοκίτρινη φανέλα και στο 20λεπτο που έπαιξε είχε τα θετικά και τα αρνητικά του.

Ήταν αρκετά κινητικός, ήταν φρέσκος και σωστός στις τοποθετήσεις του και έδειξε πως μπορεί να δώσει το κάτι το διαφορετικό στην επιθετική ανάπτυξη του ΑΠΟΕΛ. Οι ευκαιρίες που έχασε ήταν κλασσικές κυρίως η 2η όταν βρέθηκε απέναντι στον Βάλε και είναι γεγονός πως κάποιοι έσπευσαν να τον μειώσουν, παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να του δώσουν πίστωση χρόνου.

Έχει πολύ διαφορετικά στοιχεία από τους Ποτέ και Ντε Καμάργκο, έχει την κίνηση με και χωρίς την μπάλα, καλή ντρίμπλα, είναι ταχύς και εκρηκτικός παρόλο που δεν βρίσκεται ακόμα στον καλύτερο δυνατό βαθμό ετοιμότητας.

Το εύκολο γκολ δεν το είχε ποτέ στην καριέρα του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν ξέρει να σκοράρει. Έχει δυνατό σουτ, δεν διστάζει να μπει στις φάσεις και με λίγη υπομονή, όταν ο Ντελατόρε θα βρει τα πατήματα του, θα φανεί τι μπορεί να προσφέρει και τι όχι.

Φάνηκε πάντως ξεκάθαρα πως ταιριάζει στο αγωνιστικό προφίλ του ΑΠΟΕΛ και μένει να δούμε μέσα από τους αγώνες, το πόσο μπορεί να δέσει με τους συμπαίκτες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top