ΣΥΛΛΗΨΗ 23ΧΡΟΝΟΥ ΟΠΑΔΟΥ: Δεν θα βλέπει την ομάδα του για αρκετό καιρό

ΣΥΛΛΗΨΗ 23ΧΡΟΝΟΥ ΟΠΑΔΟΥ: Δεν θα βλέπει την ομάδα του για αρκετό καιρό

Διάταγμα αποκλεισμού από τα γήπεδα, όπου αγωνίζεται η Νέα Σαλαμίνα, εξέδωσε την Παρασκευή 2/2 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, εναντίον 23χρονου.

Το διάταγμα αποκλεισμού, που εξέδωσε το Δικαστήριο, ισχύει μέχρι την έναρξη της εκδίκασης της υπόθεσης, η οποία ορίστηκε στις 20 Φεβρουαρίου, 2018.

Βάσει του διατάγματος, ο 23χρονος έχει την υποχρέωση να παρουσιάζεται σε Αστυνομικό Σταθμό, 30 λεπτά πριν από την έναρξη κάθε αγώνα της Νέας Σαλαμίνας και να παραμένει εκεί, μέχρι και μισή ώρα, μετά την λήξη του αγώνα.

Παράλληλα, το Δικαστήριο επέβαλε στον 23χρονο, προσωπική εγγύηση ύψους €3000.

Ο 23χρονος, συνελήφθη χθες δυνάμει Δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων διερευνώμενης υπόθεσης οχλαγωγίας, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και ρίψης αντικειμένου εντός αγωνιστικού χώρου, που αφορούν στον Νόμο για τη βία στους αθλητικούς χώρους και που διαπράχθηκαν την περασμένη Τρίτη 30 Ιανουαρίου, 2018, στο Γ.Σ.Π., Λευκωσία, όπου διεξαγόταν ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE