ΛΕΜΕΣΟΣ: Τους μαχαίρωσε μπροστά στα ανήλικα παιδιά του επειδή δεν τον άφηναν να περάσει

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τους μαχαίρωσε μπροστά στα ανήλικα παιδιά του επειδή δεν τον άφηναν να περάσει

Στο κελί παραμένει ο 27χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (8/2) στη Λεμεσό μετά από συμπλοκή.

Όπως μεταδώσαμε, ο 27χρονος ενεπλάκη σε καυγά σε χώρο στάθμευσης πλησίον της οδού Ανεξαρτησίας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο δράστης διαπληκτίστηκε με νεαρούς οι οποίοι διασκέδαζαν για την Τσικνοπέμπτη και δεν τον άφηναν να περάσει με το αυτοκίνητο.

Μαινόμενος βγήκε από το αυτοκίνητο και μαχαίρωσε τρεις νεαρούς, ενώ στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητο για να διαφύγει. Στην προσπάθειά του αυτή παρέσυρε άλλους δύο νεαρούς, μεταξύ των οποίων ο ένας ήταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει.

Εντύπωση προκαλεί ότι στο αυτοκίνητο του 27χρονου ήταν η σύζυγος και τα τρία ανήλικα παιδιά του.

Πάντως, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αλλά κανενός η κατάσταση δεν κρίνεται σοβαρή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες. Τριμερής συνάντηση: Ο Τραμπ δήλωσε πως οι συζητήσεις θα περιελάμβαναν τόσο τις εγγυήσεις ασφαλείας όσο και πιθανές εδαφικές παραχωρήσεις. Πρόσθεσε ότι αναμένει να πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση με τον Πούτιν και τον Ζελένσκι: «Πιστεύω ότι είναι θέμα πότε, όχι αν».

BEST OF TOTHEMAONLINE