ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠτΔ: «Δεν θα ήθελα να επεκταθώ» - Αναπάντητο ερώτημα για ενέργειες Τουρκίας

ΠτΔ: «Δεν θα ήθελα να επεκταθώ» - Αναπάντητο ερώτημα για ενέργειες Τουρκίας

Γίνονται οι επιβεβλημένες ενέργειες προς κάθε κατεύθυνση είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, αναφορικά με τις τουρκικές προκλήσεις στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της εορτής του Αγίου Μάρωνα, στον Καθεδρικό Ναό Παναγίας Χαρίτων, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι η Τουρκία συνεχίζει τις προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ και ερωτηθείς για τις ενέργειες της Κυπριακής Κυβέρνησης, είπε ότι «γίνονται οι επιβεβλημένες ενέργειες προς κάθε κατεύθυνση.

Πέραν τούτου δεν θα ήθελα να επεκταθώ. Οι χειρισμοί αυτές τις ώρες είναι πάντοτε στα πλαίσια της επιβαλλόμενης από δικής μας πλευράς αποφυγής του οτιδήποτε θα μπορούσε να επιδεινώσει χωρίς να παραγνωρίζουμε την ίδια ώρα και τα όσα κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου πράττει η Τουρκία».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top