ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: «Μίλησε» η νεκροτομή του κρατούμενου Εμμανουήλ Αντωνίου

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: «Μίλησε» η νεκροτομή του κρατούμενου Εμμανουήλ Αντωνίου

Απεβίωσε τρώγοντας ο 42χρονος Εμμανουήλ Αντωνίου, ο οποίος γύρω στη 01:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (10/02) εντοπίστηκε αναίσθητος στο κελί του.

Φως στα αίτια θανάτου έριξε η νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους επί της σορού του 42χρονου κρατούμενου των Κεντρικών Φυλάκων.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, ο θάνατος του άτυχου Αντωνίου επήλθε λόγω ασφυξίας συνεπεία απόφραξης των αεροφόρων οδών από τροφή.

Θυμίζουμε πως ο κρατούμενος, ενώ βρισκόταν στο κελί του και έτρωγε ξηρά τροφή, άρχισε να βήχει και αμέσως ξύπνησε ο συγκάτοικος του, ο οποίος προσπάθησε να τον βοηθήσει προς αποφυγή του πνιγμού.

Την ίδια ώρα στο κελί προσέτρεξαν άμεσα δεσμοφύλακες και νοσηλευτές οι οποίοι προσπάθησαν να επαναφέρουν τον 42χρονο που έχασε τις αισθήσεις του, παρέχοντας του τις πρώτες βοήθειες και χρησιμοποιώντας απιδινωτή.

Ο 42χρονος στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

I.Μ.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, θα υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Μέγαρο των Ηλυσίων τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η γαλλική προεδρία.