Ακύρωση πτήσεων στο City του Λονδίνου λόγω βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

Ακύρωση πτήσεων στο City του Λονδίνου λόγω βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

Την ακύρωση όλων των πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο City του Λονδίνου για τη Δευτέρα έχει προκαλέσει ο εντοπισμός βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που δεν έχει εκραγεί, στον Τάμεση.

Η βόμβα βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής (11/02), με αποτέλεσμα την άμεση απόφαση να κλείσει το αεροδρόμιο, αλλά και να εκκενωθούν κατοικίες της περιοχής. Οι ένοικοι πέρασαν τη νύχτα σε προσωρινά καταλύματα.

Κλειστά είναι και τμήματα του οδικού δικτύου της περιοχής, όπως και τμήμα του Ελαφρού Σιδηροδρόμου των Docklands που εξυπηρετεί και το αεροδρόμιο.

Οι επιβάτες των ακυρωθείσων πτήσεων καλούνται να μην επιχειρούν να προσέλθουν στο City, καθώς πέρα από το γεγονός ότι δεν πρόκειται να πετάξουν θα ταλαιπωρηθούν και λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του αεροδρομίου Ρόμπερτ Σινκλέρ δήλωσε ότι κατανοεί την ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό και τους περίοικους, αλλά πρόσθεσε ότι τα μέτρα ασφαλείας έχουν κριθεί απαραίτητα από την αστυνομία και από το Βασιλικό Ναυτικό που έχει αναλάβει την εξουδετέρωση της βόμβας.

Το αεροδρόμιο City δεν εξυπηρετεί την Κύπρο, τουλάχιστον με προγραμματισμένες πτήσεις. Συνδέει τη βρετανική πρωτεύουσα με τη Σκιάθο, τη Σαντορίνη και τη Μύκονο, χωρίς όμως να ήταν προγραμματισμένες για σήμερα πτήσεις από και προς αυτά τα ελληνικά νησιά.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE