ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Έφαγαν» από 70χρονο πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ- Συνελήφθη πρώην παίκτης της ΑΕΛ και 64χρονος- Μεγάλη η απάτη που καταγγέλθηκε

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Έφαγαν» από 70χρονο πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ- Συνελήφθη πρώην παίκτης της ΑΕΛ και 64χρονος- Μεγάλη η απάτη που καταγγέλθηκε

Στη σύλληψη 64χρονου και 44χρονου προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό. Πρόκειται για πρόσωπο ο οποίος μαζί με πρώην καλαθοσφαιριστή της ΑΕΛ ξεγέλασε (όπως κατήγγειλε) 70χρονος και του «έφαγαν» ποσό μεγαλύτερο από 2.000.000 ευρώ.

 

Σχετικό άρθρο:ΛΕΜΕΣΟΣ: ''Εφαγαν' δυο εκατομμύρια από 70χρονο– Άργησε να τους πάρει μυρωδιά

Σύμφωνα με την καταγγελία στο ΤΑΕ Λεμεσού μεταξύ των ετών 2016-17 ο 64χρονος μαζί με τον πρώην παίκτη της ΑΕΛ Ντένη Κωστέκογλου, προφασιζόμενοι διάφορες δικαιολογίες κατάφεραν να του αποσπάσουν 2.122.500 ευρώ.

Συγκεκριμένα οι ύποπτοι κατάφεραν με ψευδείς παραστάσεις να πείσουν το θύμα ότι μπορούσαν να προβούν σε αναδιάρθρωση- μείωση των δανείων του που είχε σε μεγάλο τραπεζικό ίδρυμα υπόλοιπα των οποίων συμποσούνται σε 3 εκ. ευρώ. Ακολούθως, παρουσιάζοντας του διάφορα πλαστά έγγραφα, όπως αποδείξεις εισπράξεων, καταθέσεων και επιστολές, από την τράπεζα όπου είχε το δάνειο, του απέσπασαν το ποσό των 1,090,500 ευρώ.

Στην συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, του απέσπασαν το ποσό των 837 χιλ. ευρώ, περιουσία του ιδίου και του αδελφού του, αφού τους έπεισαν πρώτα ότι τα πιο πάνω λεφτά θα μεταφερθούν και θα κατατεθούν σε τράπεζες στον Λίβανο, για τα οποία μάλιστα τους έφεραν εκ νέου πλαστές αποδείξεις.

Τέλος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 70χρονου , οι ύποπτοι απέσπασαν περεταίρω, το χρηματικό ποσό των 195,000 προφασιζόμενοι την διεύθυνση οφειλών στο ΦΠΑ, ένταξη χωραφιών σε οικιστική ζώνη, αγορά οικοπέδου, καθώς και άλλα,  χωρίς όμως να πραγματοποιήσουν οτιδήποτε.

Να θυμίσουμε ότι ο 44χρονος Ντένης (Ιορδάνης) Κωστέκογλου ήταν εμπλεκόμενος και στο σκάνδαλο της ΣΠΕ Αγίας Φύλας, ενώ βρίσκεται εκτός φυλακών με όρους. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Καιρός: Θα «πνιγούμε» από τη σκόνη - Πότε αναμένεται να βρέξει - Αναλυτικά η πρόγνωση

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο Tik Τοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top