ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωτιά κερδίζοντας στον τελικό με μεγάλη διαφορά στο σκορ (pics)

Πρωτιά κερδίζοντας στον τελικό με μεγάλη διαφορά στο σκορ (pics)

Την πρώτη θέση στο Παγκύπριο Σχολικό Πρωτάθλημα Γυναικών κατέκτησε το Λύκειο Κύκκου Β’, που επικράτησε με 54-31 του Λυκείου Α’ Εθνάρχη Μακαρείου Γ’ Πάφου, στον μεγάλο τελικό που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (15/2) στο «Κίτιον Αθλητικό Κέντρο» στην Λάρνακα.

Το σχολείο από την Λευκωσία μπήκε αρκετά καλά στο παιχνίδι, παίρνοντας προβάδισμα με 13-5 στην πρώτη περίοδο, ενώ αύξησε την διαφορά που την χώριζε στο σκορ από το Λύκειο της Πάφου στους έντεκα πόντους (25-14) με το τέλος του ημιχρόνου. Στην τρίτη περίοδο είδαμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με το σκορ να οδηγείται στο 37-25, ενώ βελτιωμένη ήταν η εικόνα του Λυκείου Κύκκου Β’ στην Δ’ περίοδο, καταφέρνοντας στο τέλος να φύγει με την νίκη με 54-31.

Κορυφαία του αγώνα ήταν η Αναγνώστου που πέτυχε 21 πόντους.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 5-13, 14-25, 25-37, 31-54

Λύκειο Α’ Εθνάρχη Μακαρείου Γ’ Πάφος (Πάνος Πολεμίτης)

Παπαλουκά, Βασιλείου 2, Παπαδοπούλου 9 (1), Κλεάνθους, Θεοχάρους, Μακρή 2, Παναγιωτίδη 6, Ευσταθίου 7 (1), Θεμιστοκλέους 5 (1).

Λύκειο Κύκκου Β’ (Μιχάλης Ματσεντίδης)

Χριστοδούλου, Πηλακούτα 10, Ιωάννου 7 (1), Χανδριώτη, Κυριάκου 2, Χριστοφή 2, Ζάριτς 10 (1), Παρπούνα 2, Θωμά, Αναγνώστου 21 (1).

 

Πηγή: www.basketball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top