Πρωτιά κερδίζοντας στον τελικό με μεγάλη διαφορά στο σκορ (pics)

Πρωτιά κερδίζοντας στον τελικό με μεγάλη διαφορά στο σκορ (pics)

Την πρώτη θέση στο Παγκύπριο Σχολικό Πρωτάθλημα Γυναικών κατέκτησε το Λύκειο Κύκκου Β’, που επικράτησε με 54-31 του Λυκείου Α’ Εθνάρχη Μακαρείου Γ’ Πάφου, στον μεγάλο τελικό που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (15/2) στο «Κίτιον Αθλητικό Κέντρο» στην Λάρνακα.

Το σχολείο από την Λευκωσία μπήκε αρκετά καλά στο παιχνίδι, παίρνοντας προβάδισμα με 13-5 στην πρώτη περίοδο, ενώ αύξησε την διαφορά που την χώριζε στο σκορ από το Λύκειο της Πάφου στους έντεκα πόντους (25-14) με το τέλος του ημιχρόνου. Στην τρίτη περίοδο είδαμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με το σκορ να οδηγείται στο 37-25, ενώ βελτιωμένη ήταν η εικόνα του Λυκείου Κύκκου Β’ στην Δ’ περίοδο, καταφέρνοντας στο τέλος να φύγει με την νίκη με 54-31.

Κορυφαία του αγώνα ήταν η Αναγνώστου που πέτυχε 21 πόντους.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 5-13, 14-25, 25-37, 31-54

Λύκειο Α’ Εθνάρχη Μακαρείου Γ’ Πάφος (Πάνος Πολεμίτης)

Παπαλουκά, Βασιλείου 2, Παπαδοπούλου 9 (1), Κλεάνθους, Θεοχάρους, Μακρή 2, Παναγιωτίδη 6, Ευσταθίου 7 (1), Θεμιστοκλέους 5 (1).

Λύκειο Κύκκου Β’ (Μιχάλης Ματσεντίδης)

Χριστοδούλου, Πηλακούτα 10, Ιωάννου 7 (1), Χανδριώτη, Κυριάκου 2, Χριστοφή 2, Ζάριτς 10 (1), Παρπούνα 2, Θωμά, Αναγνώστου 21 (1).

 

Πηγή: www.basketball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE