ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέρα όλων των άλλων, Ιδιάκεθ και Μοϊσόφ ζήτησαν και κάτι από τον κόσμο (video)

Πέρα όλων των άλλων, Ιδιάκεθ και Μοϊσόφ ζήτησαν και κάτι από τον κόσμο (video)

Μέσω της ιστοσελίδας της η ΑΕΚ παρουσιάζει δηλώσεις του προπονητή, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, καθώς και του ποδοσφαιριστή, Ντανιέλ Μοϊσόφ, για το προσεχές παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας.

Αναλυτικά:

«25η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει τον Εθνικό Άχνας στο AEK ARENA (Σάββατο 17/2 16:00) . O προπονητής μας Imanol Idiakez, καθώς και ο Daniel Mojsov έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι.

«Ο επόμενος αγώνας της ομάδας μας είναι στην έδρα μας, επιβάλλεται να κερδίσουμε τον αγώνα. Έιναι καθήκον μας να πάρουμε τους τρείς βαθμούς, ειδικά μετά από ένα μειονέκτημα που έχουμε στον βαθμολογικό πίνακα μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Αυτό που θα κάνουμε είναι ότι θα παλέψουμε μέχρι το τέλος, χρειαζόμαστε αυτούς τους τρείς βαθμούς και πρέπει να τους πάρουμε.

Απομένουν έξι αγώνες στην έδρα μας, ένας για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και πέντε για του αγώνες play-off, όπως λέμε πάντα χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας ειδικότερα τώρα και τους ζητάμε να έρθουν μαζικά στο γήπεδο. Η ομάδα χρειάζεται την στήριξη του κόσμου μας και με την βοήθεια του κόσμου, όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει να επανέλθουμε στις νίκες και πρέπει να το κάνουμε από αυτό το παιχνίδι», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

 

«Είναι το τελευταίο έντος έδρας παιχνίδι στην έδρα μας, στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε σωστά την δουλειά μας και να πάρουμε τους 3 βαθμούς στην έδρα μας. Θέλω να ζητήσω από τους φιλάθλους μας να έρθουν όσοι περισσότεροι μπορούν στον αγώνα τώρα σε λίγο πιο δύσκολες στιγμές για την ομάδα γιατί μαζί τους είμαστε πιο δυνατοί», δήλωσε ο Σκοπιανός αμυντικός.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top