ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το «ευχαριστώ» του Ονήσιλου στους… γείτονες!

Το «ευχαριστώ» του Ονήσιλου στους… γείτονες!

Με μήνυμα του στο Facebook, ο Ονήσιλος Σωτήρας ευχαριστεί όσες ομάδες του έδωσαν συγχαρητήρια για την άνοδο στη Β΄ Κατηγορία.

Αναλυτικά:

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ….

Μέσα απο την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΝΗΣΙΛΟΥ, το Διοικ. Συμβούλιο με την ευκαιρία των συγχαρητηρίων απο την ομάδα της Ayia Napa Fc, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της Costas Elia και τον Δήμο Αγ. Νάπας για την παραχώρηση του γηπέδου για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Επι της ευκαιρίας το Διοικ. Συμβούλιο του Ονήσιλου θα ήθελε να ευχαριστήσει το Διοικ. Συμβούλιο της Αναγέννησης Δερύνειας για την παραχώρηση του σταδίου τους για ολόκληρη την περσινή περίοδο, καθώς και τον φετινό πρώτο γύρο όπου αγωνιζόταν η ομάδα μας.

Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει το Κοινοτικό Συμβούλιο Λιοπετριού και τον Αχυρώνα για την παραχώρηση του γηπέδου για δύο αγώνες και το Κοινοτικό Συμβούλιο Φρενάρου και την ομάδα του, για την παραχώρηση ως προσωρινής έδρας της ομάδας των U19 του Ονήσιλου.

Παράλειψη μας θα ήταν να μήν δώσουμε τις ευχαριστίες μας στην ομάδα της Ε.Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ για την συνεργασία και την παραχώρηση ποδοσφαιριστών στην φετινή περίοδο.

Στόχος του Διοικ. Συμβουλίου του Ονήσιλου είναι η καλή συνεργασία με όλες τις ομάδες της Επαρχίας Αμμοχώστου, έτσι ώστε να δημιουργηθεί δυναμική στα πρωταθλήματα της ΚΟΠ.

Ο Ονήσιλος μετά την απουσία 4 χρόνων, θέλει να επιστρέψει εκεί που βρισκόταν για 28 ολόκληρα χρόνια.

Η ομάδα μας ανέδειξε μεγάλους ποδοσφαιριστές όπως τους Δημήτρη Χριστοφή, Γρηγόρη Κάστανο, Λευτέρη Ελευθερίου, Νίκο Νικολάου και άλλους πολλόυς, όπου διέπρεψαν και διαπρέπουν στην Κύπρο, αλλά και στο εξωτερικό.

Τέλος, ενα μεγάλο ευχαριστώ στο Δημοτικό Συμβούλιο Σωτήρας, για όλες τις διευκολύνσεις για τα δύο τελευταία χρόνια που μας βοήθουν στην εξέυρεση γηπέδων στην ομάδα μας».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top