ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το κάναμε και… καρναβάλι! Κάντε το πρώτα και μετά ασχολείστε με αυτό

Το κάναμε και… καρναβάλι! Κάντε το πρώτα και μετά ασχολείστε με αυτό

Ένα από τα πολλά άρματα, τις πολλές καρναβαλίστικες ομάδες της παρέλασης της περασμένης Κυριακής ήταν και αυτό που αφορούσε το περιβόητο θέμα της ανέγερσης γηπέδου στη Λεμεσό.

«Τζίνο το γήπεδο που ελέαμε…»! Κάπως έτσι εάν θυμάτε καλά ο γραφών ήταν το συγκεκριμένο άρμα.

Εάν είναι δυνατόν πλέον, για να δείτε αγαπητοί φίλοι αναγνώστες αυτής της αρθρογραφίας μέχρι που έφτασε η… φήμη του για δεκαετίες «σήριαλ» ανέγερσης γηπέδου στη Λεμεσό.

Γουστάρει ο γραφών μέχρι τα… μπούνια, αυτή την κίνηση της συγκεκριμένης ομάδας, και γιατί όχι να μην υπήρχε και μία παρόμοια ομάδα και στο καρναβάλι της Πάτρας, καθώς και σε αυτό του Ρίο, και όταν εξέφραζε την απορία του ο κόσμος τι σημαίνει αυτό το μήνυμα, τότε να τους διδόταν η όλη εξήγηση, το όλο σκηνικό πως έχει εδώ και δεκαετίες και πόσο ταλαιπωρεί και βασανίζει τρία ιστορικά μεγάλα σωματεία της Κύπρου μας.

Πάντως, ακόμη τούβλο δεν είδαμε να υπάρχει στην περιοχή Κολοσσίου, όπου πρόκειται κάποια μέρα να ανεγερθεί αυτό το γήπεδο, στολίδι της Λεμεσού, και ξεκίνησε από κόσμο και κοσμάκι, επίσημους, πολιτικούς, επιφανείς, γνωστούς και αγνώστους, Κύπριους γενικότερα πολίτες της χώρας μας να λένε την άποψη τους για το πως πρέπει να ονομάζεται αυτό το γήπεδο…

Εάν είναι δυνατόν, ακόμη τίποτα μα τίποτα δεν είδαμε στο Κολόσσι και μονομιάς τρέχουμε να το… «βαφτίσουμε».

Να τελειώσει με το καλό το όλο έργο, κύριοι και κυρίες, και αφετέρου τότε να ξεκινήσει η… διαδικασία και οι επαφές για το όνομα που θα έχει αυτό το στολίδι της Λεμεσού!

Ούτε έτσι, ούτε αλλιώς, ούτε και κανένα όνομα που δεν σχετίζεται και με τα τρία Λεμεσιανά σωματεία! Ο γραφών είναι της άποψης για το καθετί έργο, όχι μόνο αυτό που αφορά αποκλειστικά γήπεδο, πως ονόματα δεν είναι αναγκαίο να δίδεται κάποιο όνομα κάποιου που πρόσφερε σε κάτι σε αυτόν τον τόπο. Είναι προτιμότερο να βγει κάτι που έχει να κάνει με την πόλη όπου εδρεύει αυτό το έργο, αν δεν βρεθεί όνομα που τίμησε και τα τρία σωματεία, στη συγκεκριμένη περίπτωση, παρά να ακούγεται από τον καθένα που θέλει να… καπηλευτεί την πραγματοποίηση αυτού του έργου, προτείνοντας κάποια ονόματα που δεν πρόσφεραν και στα τρία σωματεία.

Ολοκληρώνοντας, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και να κυλάνε όλα ομαλά και όσον αφορά τη σχέση ΑΕΛ, Άρη, Απόλλωνα σε αυτό το όλο έργο, όταν κάποτε ανεγερθεί με το καλό, τότε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το όνομα πρέπει να έχουν και έτσι πρέπει να είναι, μονάχα οι παράγοντες των τριών αυτών συλλόγων, όπου θα έχουν υπό τη δική τους επίβλεψη, διαχείρηση, διεύθυνση, διοίκηση, το όλο έργο!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top