Για τους Πορτογάλους σήμερα βγαίνει απόφαση…

Για τους Πορτογάλους σήμερα βγαίνει απόφαση…

Ήταν μαραθώνια η χθεσινή συνεδρία του Δ.Σ. της Ομόνοιας. Πέραν από την απόφαση τους να γίνει Απρίλιο και όχι Ιούνιο η εκλογική συνέλευση, ασχολήθηκαν βεβαίως και με το πολύκροτο θέμα της εισήγησης του Ιβάιλο Πέτεφ να τεθούν στο περιθώριο οι Μαρκάσα, Άλεξ Σοάρες και Λόπες.  

Δεν έχει διαρρεύσει ποιο είναι το ρεύμα που κυριάρχησε στις τάξεις της πράσινης διοίκησης. Μερικά μέλη φρόντισαν, πριν ξεκινήσει η συνεδρία, να βγάλουν προς τα έξω ότι θα πρέπει να το ξανασκεφτεί ο προπονητής. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι τρεις παίχτες έχουν συμβόλαια με την ομάδα. 

Παρά τις φήμες που υπήρξαν στη διάρκεια της χθεσινής μέρας, δεν φαίνεται να υπάρχει τάση μέσα στο συμβούλιο, για να «καρατομηθεί» ο Πέτεφ. Δεν είναι τόσο εύκολο να «περάσουν» μια τέτοια απόφαση μέσα στον κόσμο.

Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος του τριφυλλιού έχει «διχαστεί» με αφορμή την αιφνιδιαστική απόφαση του Βούλγαρου τεχνικού εναντίον των τριών παιχτών. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE