ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΚΟΠ ζητά προσφορές…

Η ΚΟΠ ζητά προσφορές…

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ζητά προσφορές για την αεροπορική μεταφορά της αποστολής της Εθνικής μας ομάδας των Νέων U19 από τη Σόφια στη Λάρνακα τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Οι προδιαγραφές της προσφοράς:
-27 με 28 θέσεις (economy) και για 1 θέση (business) για το πιο κάτω δρομολόγιο:
Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 .
W64437 SOFIA/LARNACA 06:10 – 08:15

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
•Πληροφορείστε ότι διατηρείτε το δικαίωμα να εισηγηθείτε οποιοδήποτε άλλο δρομολόγιο το οποίο κατά την άποψη σας είναι κατάλληλο.
•Προσφορές που θα σταλούν με φαξ ή e-mail δεν θα ληφθούν υπόψη.
•Σε περίπτωση επικύρωσης της προσφοράς σας η καταβολή του κόστους των αεροπορικών εισιτηρίων θα γίνει εντός δύο μηνών (το αργότερο) από την ημέρα έκδοσης των τιμολογίων και νοουμένου ότι η αποστολή έχει επιστρέψει από το συγκεκριμένο ταξίδι..

ΓΕΝΙΚΑ:
•Η προσφορά να αναφέρει τιμή ανά εισιτήριο συμπεριλαμβανομένων των φόρων αεροδρομίων (οι φόροι να αναφέρονται ΚΑΙ ξεχωριστά).
•Οι προσφορές να είναι σφραγισμένες και να φθάσουν στα Γραφεία της ΚΟΠ: Ταχ. Κιβ. 25071, 1306 Λευκωσία, σε κλειστό φάκελο στον οποίο θα αναγράφεται έξω «ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ AΠΟ ΣΟΦΙΑ» όχι αργότερα από το μεσημέρι (12.00) της Πέμπτης, 01.03.2018.

Για περισσότερες λεπτομέρειες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Χρίστο Μιχαηλίδη, τμήμα Εθνικών Ομάδων ΚΟΠ στο τηλέφωνο 22-352341.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top