ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος λόγω τροχαίων- Τραυματίες και ασθενοφόρα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος λόγω τροχαίων- Τραυματίες και ασθενοφόρα

Η έντονη βροχόπτωση που σημειώνεται το μεσημέρι της Παρασκευής (23/2), έφερε αρκετά προβλήματα στους δρόμους, αφού στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού σημειώθηκαν τουλάχιστο δυο ατυχήματα.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τη 1:30 το μεσημέρι, σημειώθηκε καραμπόλα στο ύψος Κακορατζιάς με κατεύθυνση προς Λεμεσό, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται να εμπλέκονται πέντε οχήματα.

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αστυνομία: Στην κυκλοφορία ξανά ο αυτοκινητόδρομος - Ήταν κλειστός λόγω τροχαίου

Στη καραμπόλα της Κακορατζιάς υπάρχουν αναφορές για τουλάχιστο δύο τραυματίες.

Ακόμη, λίγα λεπτά αργότερα στον αυτοκινητόδρομο, στο ύψος της βιομηχανικής περιοχής Ιδαλίου, σημειώθηκε νέα καραμπόλα με τρία οχήματα, ενώ στη σκηνή κλήθηκε και ασθενοφόρο.

Η κίνηση στον αυτοκινητόδρομο είναι ιδιαίτερα αυξημένη, έτσι οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να τηρούν το όριο ταχύτητας και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Ενημέρωση από την Αστυνομία η ώρα 1:45, αναφέρει ότι ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας- Λεμεσού, στο ύψος δάσους Κακορατζιάς είναι προσωρινά κλειστός.

Σε πολλές περιοχές της Κύπρου, όπως προέβλεψε και η Μετεωρολογική Υπηρεσία, υπάρχει έντονη βροχόπτωση, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις έπεσε και χαλάζι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE