ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μέσα σε όλα αυτά… πονοκεφαλιάζει και γι αυτό ο Πέτεφ!

Μέσα σε όλα αυτά… πονοκεφαλιάζει και γι αυτό ο Πέτεφ!

Μετά τον αποκλεισμό των «πρασίνων» από το κύπελλο, συνεχώς υπάρχουν εξελίξεις στο στρατόπεδο της Ομόνοιας.

Ήδη χθες (23/2) βράδυ βγήκε η απόφαση ότι οι Ρενάτο Μαργκάσα, Άλεξ Σοάρες και Ράφα Λόπεζ δεν θα συνεχίσουν στην Ομόνοια (δείτε εδώ) με τους Διοικούντες του Λευκωσιάτικου σωματείου, να ψάχνουν την χρυσή τομή για την αποδέσμευση τους.

Φυσικά μέσα σε όλα αυτά η ομάδα της Λευκωσιάτικη ομάδα θα πρέπει να σκεφτεί και το αγωνιστικό κομμάτι και το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με την Δόξα, στο οποίο θέλει μόνο νίκη για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα αλλά και για να εκμεταλλευτεί τις απώλειες που θα έχουν η ΑΕΛ και η Ανόρθωση ή και δύο στο μεταξύ τους ντέρμπι.

Ο Ιβάιλο Πέτεφ μετά και την απόφαση του να θέσει εκτός πλάνων τους Ά.Σοάρες, Μαργκάσα και Λόπεζ κι αν συνυπολογίσουμε και τις απουσίες των Ντάρμπισαιρ, Καντέ και Αραούχο λόγω καρτών αλλά κι αυτές του Χριστοφή, Κατελάρη, Αλμπόγκε και Μιχαϊλοφ ελέω τραυματισμών ο Βούλγαρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει σε 10 ποδοσφαιριστές.

Επίσης να σημειώσουμε ότι και οι Κιπιάνι, Μαδούρο και Δημητρίου είναι αμφίβολοι και αν δεν προλάβουν να μπουν ούτε κι αυτοί στην αποστολή τότε ο προπονητής της Ομόνοιας θα κατέβει στο γήπεδο με συνολικά 13 απουσίες.

Με τα πιο πάνω δεδομένα και φυσικά αν δεν προλάβουν οι Κιπιάνι, Μαδούρο και Δημητρίου, τότε ο Πέτεφ θα έχει τεράστιο θέμα στον καταρτισμό της ενδεκάδας. Είναι απόλυτα βέβαιο ότι στο ματς με την Δόξα την ερχόμενη Κυριακή (25/2) με τόσες πολλές απουσίες θα δούμε την ενδεκάδα της Ομόνοιας να απαρτίζεται από νέα πρόσωπα. 

Σίγουρα όποιοι και να κληθούν να αγωνιστούν θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στο γήπεδο, έτσι ώστε να επαναφέρουν το «τριφύλλι» στον δρόμο των επιτυχιών καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα χαθεί έστω και η παραμικρή ελπίδα που απομένει για έξοδο στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος.

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Κανείς δεν ανέμενε ότι θα έβγαινε άσπρος καπνός από την τελευταία συνάντηση της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν η οποία τη Δευτέρα, είχε τις τελευταίες χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον Ερσίν Τατάρ, ο οποίος επέμενε στις δικές του γνωστές θέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top