ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θυμήθηκε μέχρι και τον τελικό του Τσιρείου του 2013 και δηλώνει… (photo)

Θυμήθηκε μέχρι και τον τελικό του Τσιρείου του 2013 και δηλώνει… (photo)

Από τη στιγμή που σκόραρε και έστειλε την ομάδα του, Νταμπάρτον, στον τελικό, ο Δημήτρης Φροξυλιάς, δεν θα μπορούσε να θυμηθεί και τον τελικό κυπέλλου της σεζόν 2012-2013 στην Κύπρο, όταν ήταν τότε στη δύναμη του Απόλλωνα, απέναντι στην ΑΕΛ στο Τσίρειο Στάδιο.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα dumbartonreporter.co.uk μεταξύ άλλων ανέφερε αρχικά για το γκολ του απέναντι στη Νιου Σάιντς «Ήταν ένα από τα καλύτερα μου γκολ, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και είμαστε στον τελικό και είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου. Είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο και τους οπαδούς, πολλοί οπαδοί ήταν αυτοί που έκαναν το ταξίδι και είδα ότι ήταν πολύ χαρούμενοι και είμουν και εγώ το ίδιο χαρούμενος» και πρόσθεσε «Είναι ένα ωραίο αίσθημα όταν κερδίζεις ένα κύπελλο. Θα είναι ωραίο να μπορέσω να παίξω 90 λεπτά σε ένα τελικό κυπέλλου κάτι που δεν κατάφερα στον τελικό που έδωσα το παρών μου. Ήμουν στον Απόλλωνα και ήταν ένα ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΛ. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι με αρκετούς τρελούς οπαδούς. Πρέπει να ήταν 16,000-17,000 οπαδοί στο γήπεδο στη Λεμεσό. Έχω καλές αναμνήσεις από αυτή τη μέρα και ελπίζω να καταφέρω να σκοράρω σε αυτό τον τελικό που θα δώσω το παρόν μου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top