Στο Κογκρέσο της UEFA Γιώργος Κούμας και Φοίβος Βάκης

Στο Κογκρέσο της UEFA Γιώργος Κούμας και Φοίβος Βάκης

Για την Μπρατισλάβα της Σλοβακίας αναχωρούν ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας και ο Γενικός Γραμματέας Φοίβος Βάκης για να συμμετάσχουν στο 42ο τακτικό Κογκρέσο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου UEFA.

Οι εργασίες του Κογκρέσου θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου το πρωί ενώ θα προηγηθεί το βράδυ της Κυριακής το επίσημο δείπνο της UEFA προς τιμήν των συμμετεχόντων στο Κογκρέσο. 

Η ατζέντα του Κογκρέσου περιλαμβάνει διάφορα θέματα όπως τον απολογισμό του Προέδρου της UEFA και της Εκτελεστικής Επιτροπής, εισηγήσεις για τροπολογίες στο Καταστατικό καθώς και συζήτηση για τις διοργανώσεις Εθνικών Ομάδων που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έφτασε στα κατεχόμενα ο Ερντογάν - Μεγάλη υποδοχή υπό βροχές - Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και στις δύο πλευρές - Δείτε βίντεο

Έφτασε στα κατεχόμενα ο Ερντογάν - Μεγάλη υποδοχή υπό βροχές - Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και στις δύο πλευρές - Δείτε βίντεο

Υπό βροχή έφτασε με καθυστέρηση λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου το προεδρικό αεροσκάφος του Τούρκου Προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE