ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συγκλονίζει η μάνα του Εύρου που ‘έσβησε’ αιφνιδίως το 2017 – «Εκεί που θα τον πάντρευα, τον κήδεψα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συγκλονίζει η μάνα του Εύρου που ‘έσβησε’ αιφνιδίως το 2017 – «Εκεί που θα τον πάντρευα, τον κήδεψα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο 35χρονος Εύρος Κίμωνος, ο οποίος εργαζόταν ως μαθηματικός, έχασε αιφνίδια την ζωή του την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τον αιφνίδιο θάνατο του 35χρονου εκπαιδευτικού, Ευριπίδη Κίμωνος, η μητέρα του συγκλονίζει μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η μητέρα του άτυχου 35χρονου, αναφέρεται στον ξαφνικό θάνατο του γιού της, την μοιραία εκείνη ημέρα, ενώ σημειώνει ότι, «όλα έσβησαν με τον χαμό του ...τα όνειρα , τα σχέδια , οι χαρές... τόσοι κόποι σε ένα λεπτό χάθηκαν…».

Πιο κάτω αυτούσια η δημοσίευση της μητέρας του Εύρου, στην ομάδα 'Αδικοχαμένα νιάτα':

«Αυτός είναι ο Εύρος μου. Έφυγε ξαφνικά από αιφνίδιο θάνατο στις 31 Μαΐου 2017 . Όλα έσβησαν με τον χαμό του ...τα όνειρα , τα σχέδια , οι χαρές... τόσοι κόποι σε ένα λεπτό χάθηκαν... ήταν μαθηματικός και αγαπούσε τα παιδιά πολύ, ωστόσο η μοίρα δεν τον άφησε να πραγματοποιήσει το όνειρο του να έχει τα δικά του παιδάκια... εκεί που θα τον πάντρευα τον κήδεψα .. τα ερωτηματικά πολλά ... γιατί; Γιατί; Γιατί να φεύγουν τόσο νωρίς τα παλληκάρια μας ... πάντα και παντού η πρώτη μου και τελευταία σκέψη... καλή αντάμωση λεβέντη μου... αιώνια σου η μνήμη». 

    

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top