ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Έκλεισε η συνάντηση Σπέχαρ-Ακιντζί

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Έκλεισε η συνάντηση Σπέχαρ-Ακιντζί

Αν και παρατηρήθηκε καθυστέρηση στην προσχεδιασμένη επίσκεψη της Ειδικής Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στα κατεχόμενα, εντούτοις προγραμματίστηκε.

Η συνάντηση Μουσταφά Ακιντζί και Ελίζαμπεθ Σπέχαρ θα γίνει στις 11:30 το πρωί της Τρίτης (27/2) και αναμένεται με ανυπομονησία κυρίως από το Προεδρικό Μέγαρο.

Υπενθυμίζεται ότι στη συνάντηση Αναστασιάδη-Σπέχαρ, που έγινε στη Λευκωσία στις 15 Φεβρουαρίου συζητήθηκε τόσο η τουρκική προκλητικότητα στην ΑΟΖ, καθώς και η ετοιμότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας για επιστροφή στην τράπεζα των διαπραγματεύσεων.

Όπως αναμένεται, η Ελίζαμπεθ Σπέχαρ θα μεταφέρει στον κατοχικό ηγέτη τις απόψεις του Προέδρου Αναστασιάδη, αλλά και θα ακούσει τις θέσεις της άλλης πλευράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE