ΑΓ. ΝΑΠΑ: Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά – Διερευνώνται τα αίτια

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά – Διερευνώνται τα αίτια

Σε πλήρη έλεγχο τέθηκε η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης 28/2 σε καταστήματα στην λεωφόρο Νήσι στην Αγία Νάπα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αντρέας Κεττής, στο Τρίτο Ραδιόφωνο του ΡΙΚ, η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 6:20 τα ξημερώματα 28/2.

Από την φωτιά που φαίνεται να ξέσπασε από κομμωτήριο, εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν και σε άλλα καταστήματα, τόσο δεξιά όσο και αριστερά του πρώτου υποστατικού.

Ανάμεσα στα καταστήματα στα οποία προκλήθηκαν ζημιές, είναι και δύο με είδη ρουχισμού.

Μετά τον πλήρη έλεγχο της πυρκαγιάς, οι αρχές παραμένουν στον χώρο, σύμφωνα με τον κ. Κεττή, και άρχισαν οι εξετάσεις ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE