ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το «κλειδί» του κόουτς για το «αιώνιο»!

Το «κλειδί» του κόουτς για το «αιώνιο»!

Για τους Ζαχίντ και Εμπεσίλιο ο λόγος και γενικά τον νευραλγικό χώρο του κέντρου…

Όπως είδαμε και στα δύο ντέρμπι που έγιναν στην κανονική περίοδο του φετινού πρωταθλήματος ο ΑΠΟΕΛ μετρά δύο νίκες επί της Ομόνοιας. Μεγάλοι πρωταγωνιστές και των δύο παιχνιδιών είναι οι Ζαχίντ και Εμπεσίλιο.

Στον αγώνα που έγινε στο πλάισιο της 12ης αγωνιστικής του Α’ γύρου, ο Πακιστανός με Νορβηγικό διαβατήριο πέτυχε  τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του(3-1) και ουσιαστικά της έδωσε την νίκη.

Ενώ από την άλλη στο ματς του Β’ γύρου που έγινε στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε με (2-1) της Ομόνοιας, με σκόρερ και των δύο τερμάτων τον Ολλανδό μέσο.

Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι και οι δύο νίκες της ομάδας του Γιώργου Δώνη ήρθαν από τον χώρο του κέντρου. Αυτό πρέπει να το προσέξεις κόουτς!

Διαβάστε κι αυτό: Οι Ζαχίντ και Εμπεσίλιο και το επικείμενο «αιώνιο»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top