ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μακάρι να έφταιγε μόνο ο Μπαλταζάρ… Κουβαλάνε πολλά μέσα τους…

Μακάρι να έφταιγε μόνο ο Μπαλταζάρ… Κουβαλάνε πολλά μέσα τους…

Βλέπουν αστεράκια οι πάντες στην οικογένεια της ΑΕΛ, μετά τη… περιποιημένη πεντάρα που τους φιλοδώρησε ο Απόλλωνας. Ότι οι γαλαζοκίτρινοι υστερούν ποιοτικά και σε άλλους τομείς από τον αιώνιο τους αντίπαλο, δεν περιμέναμε να το μάθουμε στο χθεσινό παιχνίδι. 

Είναι πρόβλημα φέτος για τις ομάδες που αντιμετωπίζουν την ομάδα του Αυγουστή, επειδή όταν είναι ψηλά τα ποσοστά αποτελεσματικότητας της επίθεσης-κανόνια που διαθέτει, εύκολα μπορεί το σκορ να πάρει αστρονομικές διαστάσεις. Δεν έπαθε το ίδιο πράγμα και ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ πρόσφατα; 

Αλλού θέλω να το πάω όμως… Αρκετοί ΑΕΛίστες, λένε και γράφουν διάφορα από χθες τη νύχτα για τον Μπρούνο Μπαλταζάρ. Το ανάρτησα και στο Facebook, θα το γράψω και σε τούτη τη γωνιά. Μακάρι να λυνόντουσαν τα προβλήματα της ομάδας, με την απομάκρυνση του Πορτογάλου τεχνικού.

Εννοείται ότι είναι ο βασικός υπεύθυνος για να μην καταφέρει μέχρι στιγμής η ομάδα να κερδίσει ντέρμπι. Όπως και για το ότι γενικότερα φέτος η ομάδα, δεν έχει κλέψει την καρδιά κανενός υποστηρικτή της.  

Με αφορμή το χαστούκι από τον Απόλλωνα, δεν αδικούμε αρκετούς οπαδούς των γαλαζοκιτρίνων που βγάζουν τα εσώψυχα τους (κυρίως στο Facebook) τις τελευταίες ώρες, για τη γενικότερη μιζέρια που επικρατεί στο οικοδόμημα του Συλλόγου. 

Το ότι πήγαν μόλις 300 και κάτι ψυχές χθες στην ανατολική του Τσιρείου, δεν οφείλεται μόνο στην αντίδραση του κόσμου για το μέτρο της ταυτοποίησης. Για να ξέρουμε τι λέμε δηλαδή. Όπως και το ότι την περασμένη εβδομάδα, που δεν είχε υπήρχε ταυτοποίηση για τους ΑΕΛίστες, είχαν πάει 2 χιλιάδες στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. 

Τα νούμερα εισιτηρίων που πούλησε στην τρέχουσα σεζόν η ομάδα και η καταθλιπτική εικόνα της ανατολικής στα πλείστα παιχνίδια, νομίζω ότι μιλάνε από μόνα τους. 

Είτε το παραδέχονται, είτε όχι αυτοί που διοικούν την ΑΕΛ, δεν εμπνέουν πλέον τη μεγαλύτερη πλειοψηφία των ανθρώπων που υποστηρίζουν τη ιδέα του συλλόγου. Τούτο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα και όχι το ότι χθες η ομάδα διασύρθηκε από τον Απόλλωνα. 

Όσο δεν το καταλαβαίνει ο πρόεδρος και οι συνεργάτες του, η κατάσταση θα γίνεται χειρότερη. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top