ΠτΔ στο Εθνικό: Ξεκίνησε η προεργασία για νέα διευρυμένη διάσκεψη
Γύρω στη 1.15μμ ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Τα μέτρα ασφαλείας στο νοσοκομείο του Μπέλο Οριζόντε ήταν έτσι κι αλλιώς δρακόντεια, ενώ μια ολόκληρη πτέρυγα είχε διαμορφωθεί ειδικά για τον ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν και τους συνοδούς του.
Στο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε μετά το χειρουργείο αναφέρεται ότι η πρώτη εκτίμηση για την κατάσταση προόδου του Νεϊμάρ θα γίνει σε έξι εβδομάδες.
Ο Βραζιλιάνος αποχώρησε από το νοσοκομείο την Κυριακή, βαδίζοντας με πατερίτσες, και με ελικόπτερο μεταφέρθηκε στην οικία του, ενώ τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ταξιδέψει στο Παρίσι, για να κάνει εκεί το μεγαλύτερο στάδιο της αποθεραπείας του.
#Neymar ya salió del hospital y la primera fase de recuperación será en Río. Trabajará con el fisioterapeuta del #PSG #somosfutbolRD pic.twitter.com/wjjjnxcmwK
— Jordi Garcia Serna (@jordigarciatv) March 4, 2018

Πηγή: www.sdna.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




