'Έσταξε φαρμάκι' για το τραγούδι της Φουρέιρα - 'Είναι τραγουδίστρια του playback... 'VIDEO

'Έσταξε φαρμάκι' για το τραγούδι της Φουρέιρα - 'Είναι τραγουδίστρια του playback... 'VIDEO

Ο συγκεκριμένος κύριος δεν είχε κάτι καλό να πει ούτε για την Ελένη Φουρέιρα, αλλά ούτε και για το τραγούδι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision. 

Ο λόγος για τον Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος πέρασε και από την Κύπρο ως κριτής σε reality και φιλανθρωπικά σόου και είναι γνωστός για την αυστηρή του κριτική.

Η εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" και ο συνεργάτης της Αριστοτέλους, Χάρης Παπαθεοχάρους επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Νίκο Μουρατίδη και του ζήτησε την γνώμη του για το τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα, 'Fuego', με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στον πανευρωπαϊκό  διαγωνισμό τραγουδιού στην Λισαβόνα. 

Ο Νίκος Μουρατίδης είπε μεν ότι είναι κατάλληλο για σόου, αλλά χαρακτήρισε την Φουρέιρα τραγουδίστρια του playback, το videoclip θεώρησε ότι ήταν επίδειξη ρούχων, μπανάνας και ανανά.

Το δε ντύσιμο της τραγουδίστριας χαρακτήρισε...

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί: 

https://www.youtube.com/watch?v=83uwf_ezlZQ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: €1,18 δισ. από τον Κανονισμό SAFE για ενίσχυση της άμυνας της Κύπρου – «Ιδιαίτερη σημασία υπό το φως της διεθνούς συγκυρίας»

Λετυμπιώτης: €1,18 δισ. από τον Κανονισμό SAFE για ενίσχυση της άμυνας της Κύπρου – «Ιδιαίτερη σημασία υπό το φως της διεθνούς συγκυρίας»

Η απόφαση για εφαρμογή του Κανονισμού SAFE αποκτά ιδιαίτερη σημασία υπό το φως της διεθνούς συγκυρίας, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης