ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απίστευτο! Τι συνέβη από ΑΕΛ στον Μπαλταζάρ πέρσι τέτοιο καιρό, αλλά…

Απίστευτο! Τι συνέβη από ΑΕΛ στον Μπαλταζάρ πέρσι τέτοιο καιρό, αλλά…

Όπως και να το κάνουμε ο προπονητής της ΑΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ, είναι από τα πρόσωπα της επικαιρότητας, μετά και το διαζύγιο του από τον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ένα χρόνο παρουσίας στον πάγκο της Λεμεσιανής ομάδας δεν έκλεισε και αποτέλεσε παρελθόν.

Στις 22 Μαρτίου 2017 ο Πορτογάλος κόουτς ανακοινώθηκε επίσημα ως ο νέος προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, όπου εκείνη η ανακοίνωση αναφερόταν σε συνεργασία μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 με δικαίωμα ανανέωσης συνεργασίας για ακόμη ένα χρόνο.

Μέσα σε λίγες μέρες, συγκεκριμένα ένα μήνα και… κάτι μετά, στις 24 Απριλίου 2017, η διοίκηση της ΑΕΛ ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ για ένα συν ένα χρόνια.

Κινήσεις και πράξεις της διοίκησης που έδειχναν ότι πίστευαν και με το παραπάνω στο έργο, στη δουλειά του Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Εντούτοις, αυτή η συνεργασία έλαβε άδοξα τέλος χθες, 05 Μαρτίου 2018, πριν να συμπληρώσει τουλάχιστον ένα χρόνο παρουσίας στον γαλαζοκίτρινο πάγκο ο Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Και δεν έφτανε όλο αυτό, μέχρι προ μερικών βδομάδων κυκλοφόρησαν και ρεπορτάζ από διάφορα ΜΜΕ, κυρίως αυτά που έχουν και πηγές εκ των έσω, στα ενδότερα της ΑΕΛ, πως υπάρχει ήδη η σκέψη για ανανέωση της συνεργασίας με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ από πλευράς διοίκησης των γαλαζοκιτρίνων.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top