ΚΟΣΜΟΣ

ΙΡΑΝ: Νεκροί στην πτώση του τουρκικού αεροσκάφους - VIDEO

ΙΡΑΝ: Νεκροί στην πτώση του τουρκικού αεροσκάφους - VIDEO

Τουλάχιστον έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν, όταν ενα τουρκικό αεροσκάφος συνετρίβη στο νοτιοδυτικό Ιράν. Ο αριθμός των νεκρών, ωστόσο, ενδέχεται να αυξηθεί, καθώς, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα, στο αεροσκάφος εκτιμάται ότι επέβαιναν μέχρι και 20 επιβάτες.

Το αεροσκάφος πετούσε από την Σάρτζα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων προς την Κωνσταντινούπολη, μεταδίδει η κρατική τηλεόραση του Ιράν, επικαλούμενη αξιωματούχο της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Πρόκειται για ιδιωτικό αεροσκάφος, μεταδίδει το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Tasnim, επικαλούμενο αξιωματούχο της πολιτικής αεροπορίας. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της πυροσβεστικής και υπηρεσίες διάσωσης, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των επιβατών.

Το αεροσκάφος συνετρίβη σε ορεινή περιοχή και έπιασε φωτιά, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση του Ιράν, επικαλούμενη εκπρόσωπο των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

Δείτε στην ελληνική έκδοση του Euronews την πορεία του αεροσκάφους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top