16 νεκροί από κεραυνό σε εκκλησία

16 νεκροί από κεραυνό σε εκκλησία

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κι άλλοι 140 τραυματίστηκαν την Κυριακή (11/3) από κεραυνό που χτύπησε εκκλησία στη Ρουάντα.

Δεκαεφτά άτομα παραμένουν στο νοσοκομείο, εκ των οποίων οι δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τον τοπικό κυβερνήτη Rose Mureshyankwano.

Ένα παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή, όταν κεραυνός έπεσε πάνω σε ομάδα 18 μαθητών σκοτώνοντας τον ένα.

Τον περασμένο Οκτώβριο με τον ίδιο τρόπο έχασαν τη ζωή τους άλλοι 18 άνθρωποι, σε διαφορετικά σημεία της χώρας, όπου οι κεραυνοί είναι αρκετά συχνό φαινόμενο λόγω της γεωμορφολογίας.

Washington Post

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE