ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Στηρίζουμε Κούμα, όχι μόνο για 1,5 χρόνο, δεν θα παραμείνω στην προεδρία»

«Στηρίζουμε Κούμα, όχι μόνο για 1,5 χρόνο, δεν θα παραμείνω στην προεδρία»

Με δηλώσεις που έκανε στον Super Sport FM 104.0, ο πρόεδρος της Αλκής, Άντης Λόππας, εκτός απο το θέμα της έδρας για τη νέα σεζόν, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Γιώργο Κούμα, τον Φαμπρίτσιο, τον Πάρντο, τον Δαμιανού, αλλά και για το αν θα παραμείνει ο ίδιος στην προεδρία.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη στήριξη στο πρόσωπο του Γιώργο Κούμα για την προεδρία της ΚΟΠ:

«Πήραμε απόφαση να στηρίξουμε τον κ. Κούμα. Είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία, είμαστε πολυ ευχαριστημένοι από το έργο του και δεν βλέπω το λόγο για να μη συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Εμείς συμφωνούμε ότι ο νέος πρόεδρος θα πρέπει να μείνει μέχρι το 2023, αφού κανείς δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα σε μόλις 1,5 χρόνο».

Για το θέμα του Φαμπρίτσιο:

«Είχαμε option ανανέωσης στο συμβόλαιο του και εξασκήσαμε αυτό το δικαίωμα. Είναι και θέμα όμως να ικανοποιηθεί και ο παίκτης».

Για τον Πάρντο:

«Θα κάνουμε πρόταση παραμονης στον Πάρντο, σύμφωνα πάντα με τα δικά μας οικονομικά πλαίσια. Αν δεν τον ικανοποιήσει η πρόταση μας, τότε θα φύγει σαν φίλος από την ομάδα μας».

Για το αν θα παραμείνει ο Σάββας Δαμιανού στον πάγκο:

«Δεν το συζητήσαμε καθόλου. Με τον Σάββα έχουμε άριστη σχέση και είναι η πρώτη μας επιλογή για τον πάγκο. Θεωρώ ότι από αυτόν εξαρτάται η παραμονή του στην Αλκη».

Για το αν θα παραμείνει στην προεδρία της «Αθάνατης»:

«Θα πρέπει πρώτα να τελειώσει η χρονιά. Όπως είπα και παλαιότερα, δεν θα είμαι στην προεδρία, αλλά θα παραμείνω στην Αλκή. Την απόφαση μου την έχω πάρει και δεν αλλάζει. Η πίεση για να παραμείνω είναι μεγάλη, αλλά δεν μπορεί να αλλάξει κάτι στην απόφαση μου.

Η σκέψη που κάνουμε δεν είναι να αφήσουμε την Αλκή ακέφαλη, αλλά να αναλάβει ένας άλλος πρόεδρος και να γίνει και μία επιτροπή τριών ατόμων, οι οποίοι θα είναι οι στενοί συνεργάτες του προέδρου. Εγώ θα είμαι και πάλι εκεί, απλά δεν θα είμαι πρόεδρος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top