Ματαιώθηκαν πάνω από 100 πτήσεις στο Χίθροου λόγω χιονόπτωσης

Ματαιώθηκαν πάνω από 100 πτήσεις στο Χίθροου λόγω χιονόπτωσης

Πάνω από 100 πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο του Χίθροου στο Λονδίνο ματαιώθηκαν σήμερα, λόγω της νέας χιονόπτωσης στην περιοχή.

Την ίδια ώρα, άγνωστο παραμένει πότε θα γίνει η αποκατάσταση των αεροπορικών συγκοινωνιών, καθώς η μετεωρολογική υπηρεσία δεν προβλέπει βελτίωση των καιρικών συνθηκών.

Ανάμεσα στις 115 πτήσεις που έχουν μέχρι στιγμής ματαιωθεί είναι και υπερατλαντικές. Η British Airways ματαιώνει πολλές εσωτερικές πτήσεις της προς Εδιμβούργο, Γλασκώβη και Μάντσεστερ καθώς και πτήσεις προς άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Στο τέλος του περασμένου μήνα το αεροδρόμιο είχε ματαιώσει πολλές πτήσεις έπειτα από την έλευση της χιονοθύελλας «το τέρας από τα ανατολικά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.