Μπηχτές από τους οργανωμένους: «Αύριο θα παιχτεί κανονικός αγώνας, όχι φιλικό»

Μπηχτές από τους οργανωμένους: «Αύριο θα παιχτεί κανονικός αγώνας, όχι φιλικό»

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι. Τακτακαλάς, ενόψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά:

«Αύριο αδέρφια πάμε δυνατά με ότι έχουμε για την ομάδα μας και τα τιμημένα μας χρώματα. Δεν ξενερώνουμε ποτέ, δεν σταματάμε όποιο κι αν είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Κάθε μερά που περνά, ΤΑΚΤΑΚΑΛΑ σ’ αγαπάμε περισσότερο. Κι όπως λέμε πάντα, η αρρώστια μας στα δύσκολα, στα ανέφικτα και στα «παλαβά» είναι που θέλει την περισσότερη στήριξη.

Όσο για αυτούς που βγάζουν την γλώσσα τους περίπατο, εδώ και 87 χρόνια ιστορίας δεν μας τσάκισαν Άγγλοι και Τούρκοι και νομίζουν κάτι κόκκινοι «ρέμπελοι» ότι θα τα καταφέρουν;

Όσο για την τιμή του εισιτήριου αν τους φάνηκε ακριβή, καλώς ή κακώς αύριο θα παιχτεί κανονικός αγώνας, όχι φιλικό.

ΥΓ. Καμία στήριξη δεν θέλουμε απο το ΔΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην υποψηφιότητα Κούμα. Μακριά κι αγαπημένοι απο όλους αυτούς με όποιο κόστος κι αν αυτό συνεπάγεται.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ.
1931″.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE