ΚΟΚ/ΘΙΑ: Εξετάσεις για τα αίτια του θανατηφόρου

ΚΟΚ/ΘΙΑ: Εξετάσεις για τα αίτια του θανατηφόρου

Έσβησε' στην άσφαλτο η άτυχη γυναίκα που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα το απόγευμα της Κυριακής (18/3), σε δρόμο της Κοκκινοτριμιθιάς. 

Σύμφωνα με όσα είχαμε μεταδώσει σε προηγούμενό μας δημοσίευμα, νεαρός μοτοσικλετιστής παρέσυρε την γυναίκα, η οποία προσπαθούσε να διασταυρώσει τον δρόμο και στην συνέχεια έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και ο ίδιος. 

Δυστυχώς, η άτυχη γυναίκα, που παρασύρθηκε από την μοτοσικλέτα, άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.  

Όσον αφορά τον μοτοσικλετιστή, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η κατάσταση της υγείας του, δεν εμπνέει ανησυχία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

Η Αστυνομία ήδη έχει κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις στη σκηνή, ενώ τη Δευτέρα (19/03) θα υπάρχουν περισσότερες ενδείξεις για τα αίτια του θανατηφόρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE