ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανατράπηκε ημιφορτηγό – ‘Είδα τον οδηγό να βγαίνει μόνος του’ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανατράπηκε ημιφορτηγό – ‘Είδα τον οδηγό να βγαίνει μόνος του’ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ατύχημα στην Γερμασόγεια σημειώθηκε γύρω στις 17:00 (22/03).

Του Χρίστου Ζήνωνος

Ημιφορτηγό που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, αμέσως μετά που πήρε κατεύθυνση προς την παραλιακή ανετράπη, με συνέπεια να τραυματιστεί ο οδηγός του. Το όχημα ακινητοποιήθηκε στην απέναντι λωρίδα κυκλοφορίας.

Αμέσως έσπευσε στην σκηνή ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο οδηγός του ημιφορτηγού τραυματίστηκε στο κεφάλι και στο πόδι. Για την ώρα, ωστόσο, είναι άγνωστο πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του.

Αυτόπτης μάρτυρας μας ανέφερε από το σημείο: «Τον είδαν να βγαίνει μόνος του από το παράθυρο της πόρτας του οδηγού. Έπιασε απότομα την στροφή, με αποτέλεσμα να ανατραπεί το όχημα».

 Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παραιτήθηκε ο Χαραλάμπους μετά το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία»

Παραιτήθηκε ο Χαραλάμπους μετά το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία»

Με δημόσια τοποθέτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, δημοσιοποίησε την παραίτηση του. Παρεμβαίνει για πρώτη φορά μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι πρόσφατες εξελίξεις και οι αναφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας, ξεκαθαρίζοντας τη στάση του και απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται ο ίδιος και η Κυβέρνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE