ΚΥΠΡΟΣ: Εξακολουθούν να κυκλοφορούν χωρίς άδειες- Δηλώσεις Σ. Κολέττα

ΚΥΠΡΟΣ: Εξακολουθούν να κυκλοφορούν χωρίς άδειες- Δηλώσεις Σ. Κολέττα

Χωρίς αξιόλογη μεταβολή ο αριθμός των οχημάτων που κυκλοφορούν στους κυπριακούς δρόμους χωρίς άδεια κυκλοφορίας, δώδεκα μέρες μετά την λήξη της προθεσμίας από το Τμήμα Οδικών Μεταφορών.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Μιλώντας στο ThemaOnline την Παρασκευή (23/3), ο Διευθυντής του Τμήματος Οδικών Μεταφορών, Σωτήρης Κολέττας, ανέφερε ότι ο αριθμός των οχημάτων που δεν ανανέωσαν την άδεια κυκλοφορίας παραμένει κοντά στις 90 χιλιάδες.

Αριθμός συμπολιτών μας προχωρεί στην ανανέωση, έστω και μετά τη λήξη της προθεσμίας, χωρίς όμως να παρουσιάζεται ιδιαίτερη μεταβολή στη γενική εικόνα.

Όπως εξήγησε ο κ. Κολέττας, στους πολίτες που καθυστέρησαν να προχωρήσουν στην ανανέωση της άδειας, επιβάλλεται επιπλέον κόστος δέκα ευρώ συν 10% του κόστους της άδειας.

Πάντως, όπως μας λέχθηκε και επίσημα από την Αστυνομία, στους τροχονομικούς ελέγχους που διεξάγει 365 μέρες τον χρόνο, συμπεριλαμβάνεται και η ανανέωση άδειας, με τα μέλη της να προχωρούν σε καταγγελίες στις περιπτώσεις οχήματων χωρίς άδεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Το μήνυμα του ΠτΔ για τις αξιολογήσεις των διεθνών οίκων - «Θετικά αποτελέσματα για όλους»

VIDEO: Το μήνυμα του ΠτΔ για τις αξιολογήσεις των διεθνών οίκων - «Θετικά αποτελέσματα για όλους»

Σε οπτικογραφημένη δήλωσή του για τις νέες αξιολογήσεις των οίκων Fitch και Moody's για την Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζει τα απτά, θετικά αποτελέσματα που προκύπτουν για όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE