ΠΑΦΟΣ: Εσπευσμένα στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας 18χρονος

ΠΑΦΟΣ: Εσπευσμένα στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας 18χρονος

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρεται εσπευσμένα 18χρονος μοτοσικλετιστής, μετά από σφοδρή τροχαία σύγκρουση στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 18χρονος ενώ επέβαινε μοτοσικλέτας μικρού κυβισμού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, γύρω στις 13:30 την Τρίτη (27/03), συγκρούστηκε με όχημα ταξί στη διασταύρωση Λεωφόρου Ευρώπης και Γιάννου Κρανιδιώτη στην Πάφο.

Ο νεαρός, μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, αυτή τη στιγμή (15: 45) μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Μέλη της Αστυνομίας διεξάγουν έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια του σοβαρού τροχαίου.

Χ. Ζήνωνος 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE