ΑΘΛΗΤΙΚΑ

O Γιώτης προτείνει να τους… «αλλάξει τα φώτα»!

O Γιώτης προτείνει να τους… «αλλάξει τα φώτα»!

Ο Γιώτης Δημητρίου για μερικές εβδομάδες, ήταν συνεχώς στο προσκήνιο. Είπε πολλά και διάφορα για το πως πρέπει να γίνει η εξυγίανση της Ομόνοιας, αλλά εν τέλει ο δραστήριος επιχειρηματίας δεν θα εμπλακεί…

Επειδή δεν φαίνεται να υπάρχει πρόσφορο έδαφος για τη σύσταση εταιρίας διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος. Το ξεκαθάρισε από την αρχή, ότι μόνο αν κάμουν εταιρία θα είναι έτοιμος να δραστηριοποιηθεί στα «κοινά» της Ομόνοιας. 

Xθες βράδυ η ιστοσελίδα μας ανάρτησε είδηση (ΕΔΩ) για απόφαση του Δ.Σ. του ΓΣΟ να εξετάσει πρόταση ιδιωτικής εταιρίας, για αναβάθμιση του φωτισμού του Τσιρείου Σταδίου.

Επιπρόσθετες πληροφορίες που λάβαμε, λένε ότι η εταιρία που κοινοποίησε την πρόταση στους διαχειριστές του Σταδίου είναι η Dimco, στην οποία ο Γιώτης Δημητρίου είναι εκ των μεγαλομετόχων. 

Πρόκειται ουσιαστικά για διπλή πρόταση. Η μια αφορά μερική αναβάθμιση του φωτισμού (με λιγότερο κόστος) και η άλλη για πλήρη αναβάθμιση που απαιτεί φυσικά μεγαλύτερο ποσό.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top