Ενημερώθηκε στον ‘αέρα’ εκπομπής για την ποινική δίωξη εναντίον της η παπαδιά – VIDEO

Ενημερώθηκε στον ‘αέρα’ εκπομπής για την ποινική δίωξη εναντίον της η παπαδιά – VIDEO

Από την Κατερίνα Χριστοφίδου, ενημερώθηκε για την ποινική δίωξη που εκκρεμεί εναντίον της, η σύζυγος του ιερέα που κατηγορείται ότι κακοποιούσε την Έλενα Φραντζή.

Στην εκπομπή ‘Μεσημέρι και κάτι’ φιλοξενήθηκαν ο ιερέας και η πρεσβυτέρα, όπου έδωσαν την δική τους εκδοχή για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Κατά την διάρκεια των δηλώσεων της πρεσβυτέρας, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Χριστοφίδου, την διέκοψε και ανάγνωσε την ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας για ποινική δίωξη εναντίον της.

Η πρεσβυτέρα αρχικά είπε: «Ναι αλλά πρέπει να μάθουν και την δική μου την μεριά, έμαθαν μόνο από την Έλενα. Την δική μου εκδοχή γιατί δεν την ακούν;»

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Επειδή πέθανε η Έλενα τώρα, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της, πρέπει να καταδικάσουν και εμένα χωρίς στοιχεία; Με ψευδομαρτυρία σε εισαγωγικά;»

Ερωτηθείς αν γνώριζε πως εκκρεμεί υπόθεση εναντίον της, η πρεσβυτέρα απάντησε καταφατικά.

«Αλλά είναι άδικο τούτο που γίνεται, να μην ακούγεται και η άλλη μεριά… είναι άδικο, είναι άδικο», υποστήριξε επίσης.

Να σημειωθεί ότι η παπαδιά, κατηγορείται για τα αδικήματα της επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης σε βάρος της Φραντζή, σύμφωνα με τη Νομική Υπηρεσία, η οποία με ανακοίνωση τοποθετείται σε σχέση με την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE