ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Αιώνιος» πρωταθλητής είτε το σηκώσει είτε όχι…

«Αιώνιος» πρωταθλητής είτε το σηκώσει είτε όχι…

Είναι γεγονός πως ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, είναι για τα καλά μπασμένος στα βάθη της καρδιάς του καθενός «μέλους» του κυανόλευκου οικοδομήματος της Λεμεσού.

Από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο Απολλωνίστα, βγάζοντας από τα χείλη του εδώ και χρόνια το ονοματεπώνυμο Σωφρόνης Αυγουστή, δεν έχει τίποτα κακό να πει, αλλά να στάζει μέλι μόνο και μόνο αναφέροντας το όνομα του Κύπριου πλέον τεχνικού, παλιάς «δόξας» της Λεμεσιανής ομάδας, ως «κέρβερος», υπερασπιστής της εστίας της ομάδας, ακολούθως ως «εργάτης» σε ομάδες της ακαδημίας, αλλά και στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων, και όχι μόνο, της ανδρικής ομάδας.

Ο Αυγουστή με αυτό που έχει πετύχει μέχρι σήμερα, από τη μέρα που ανέλαβε το ρίσκο να παραλάβει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας της ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Απόλλωνα είναι ένας άθλος.  Ήδη, είναι πρωταθλητής για όλους και πόσο δε όταν αναγνωρίζεται για το έργο που επιτελεί και από αντιπάλους προπονητές, ποδοσφαιριστές, παράγοντες.

Είτε το κατακτήσει ο Απόλλωνας το τρόπαιο του πρωταθλήματος, είτε όχι, για όλους τους Απολλωνίστες, αλλά και για τον κόσμο που βλέπει σφαιρικά τον φετινό μαραθώνιο χωρίς προκαταλήψεις και φανατισμό, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή είναι η φετινή πρωταθλήτρια.

Ανεξαρτήτως τι θα γίνει από εδώ και πέρα, ο Κύπριος κόουτς και η ομάδα που παρουσιάζει σε κάθε παιχνίδι στο γήπεδο, «κλέβει» τις εντυπώσεις.  Δεν είναι και λίγοι αυτοί που ήδη χαρακτηρίζουν «αιώνιο» πρωταθλητή τον Σωφρόνη Αυγουστή, με το φετινό του επίτευγμα στον πάγκο του Απόλλωνα.

Σημαντικός, βασικός «συμπαίκτης» σε αυτό το οδοιπορικό του Απόλλωνα με τον Σωφρόνη Αυγουστή αφεντικό, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας, Νίκος Κίρζης.  Εδώ και χρόνια στα διοικητικά, στα του ποδοαφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα, ως αρχηγός αυτού, μετέπειτα ως πρόεδρος, ο Νίκος Κίρζης γνωρίζει από τον βασιλιά των σπορ όσο λίγοι παράγοντες και ξέρει το πότε θα πράξει το καθετί και ποια θα είναι αυτή η κίνηση.

Όταν παρέδιδε τα κλειδιά του αθλητικού κέντρου στον Σωφρόνη Αυγουστή, γνώριζε ότι εκείνη τη χρονική στιγμή ήταν ο μοναδικός που θα μπορούσε να κουμαντάρει το αποδυτήριο, την ομάδα, να την οδηγήσει σε μία τρελή, αξιοζήλευτη πορεία που θα έφερνε και τον δικό του πόθο του Νίκου Κίρζη, να δει κάποτε τον Απόλλωνα ως πρόεδρος στην κορυφή, να γίνεται πραγματικότητα.

Ο φετινός Απόλλωνας, ο Σωφρόνης Αυγουστή, ο Νίκος Κίρζης είναι για την Απολλωνίστικη οικογένεια «Αιώνιος» Πρωταθλητής.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top