ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη 15χρονος 'καμικάζι'

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη 15χρονος 'καμικάζι'

Στην σύλληψη 15χρονου προχώρησε η Αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής (30/3), στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν εκατοντάδες κροτίδες.

Γύρω στις 9.20μ.μ., το βράδυ, στην επαρχία Λευκωσίας, μέλη της Αστυνομίας στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για πρόληψη περιστατικών οχληρίας και νεανικής παραβατικότητας, εντόπισαν ομάδα νεαρών σε ανοιχτό χώρο και αφού προχώρησαν σε σχετικό έλεγχο, εντόπισαν στην κατοχή 15χρονου έξι συσκευασίες που περιείχαν 129 κροτίδες συνολικά.

Ο 15χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, στην παρουσία της μητέρας του, εντοπίστηκαν ακόμη τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν 80 κροτίδες συνολικά.

Με το πέρας των Αστυνομικών εξετάσεων, γύρω στις 11.50 το βράδυ της ίδας μέρας, αφού ο 15χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου Νήσου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE