ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν επηρεάζεται από τις εξελίξεις! Η σκέψη του Ιδιάκεθ είναι αλλού «καρφωμένη»

Δεν επηρεάζεται από τις εξελίξεις! Η σκέψη του Ιδιάκεθ είναι αλλού «καρφωμένη»

H ξαφνική αποχώρηση του Τσάβι Ρόκα από το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή τις προηγούμενες μέρες είναι κάτι που σίγουρα  ξάφνιασε και ήρθε σαν «κεραυνός εν αιθρία» για τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Η αποχώρηση του Ισπανού Τεχνικού Διευθυντή φυσικά δεν αποκλείεται στους επόμενους μήνες να φέρει κι άλλες σημαντικές εξελίξεις στο στρατόπεδο της Λαρνακιώτικης ομάδας με την εξέλιξη αυτή πιθανών να σηματοδοτεί και το τέλος της καριέρα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ στον πάγκο της ΑΕΚ.

Φυσικά όλα αυτά είναι κάποιες εικασίες και κάποια σενάρια που ακούγονται δεξιά και αριστερά στα ποδοσφαιρικά στέκια.  Ο Βάσκος τεχνικός  στο παρών στάδιο παραμένει πιστός στις τάξεις και στο έργο του στην ΑΕΚ και σκέφτεται την τελευταία στροφή του πρωταθλήματος αλλά και το κύπελλο και το πώς θα οδηγήσει την ομάδα του στο να πετύχει τους στόχους της.

Είναι γεγονός ότι ο κόσμος των «κιτρινοπρασίνων» περίμενε μετά από τρεις καλές διαδοχικές σεζόν στο πρωτάθλημα να δει την ομάδα του φέτος να πετυχαίνει το κάτι παραπάνω. Η χρονιά έτσι όπως εξελίχθηκε για την ΑΕΚ δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη αφού έμεινε μακριά από τις πραγματικές της δυνατότητες.

Παρόλα αυτά το συγκρότημα του Ιδιάκεθ έχει μπροστά του ακόμη πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα αλλά βρίσκεται ακόμη μέσα στην διεκδικήση του Κυπέλλου και είναι σίγουρο ότι θα παλέψει και θα τα δώσει όλα για την 3η θέση αλλά και την κατάκτηση του κυπέλλου.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Τσάβι Ρόκα, η Διοίκηση του Άντρου Καραπατάκη δεν φαίνεται να βιάζεται καθόλου και θα μελετήσει όλες τις επιλογές που έχει ενώπιον της. Σίγουρα στο τραπέζι θα πέσουν αρκετά ονόματα για την εν λόγω θέση ωστόσο στην παρούσα φάση αυτό που προέχει είναι το αγωνιστικό και το να εκπληρώσει τους στόχους της η ΑΕΚ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top