30.000 ευρώ πρόστιμο σε άνδρα που χτύπησε με λοστό σκύλο

30.000 ευρώ πρόστιμο σε άνδρα που χτύπησε με λοστό σκύλο

Ακόμη ένα περιστατικό κακοποίησης ζώου και μάλιστα ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα έλαβε χώρα στην Λάρισα.

Συγκεκριμένα, το συμβάν έγινε στο Συκούριο Λάρισας εκεί όπου άνδρας, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η τοπική φιλοζωική, χτύπησε κουτάβι με λοστό στο κεφάλι.

Αυτόπτης μάρτυρας επενέβη στο περιστατικό και ειδοποίησε την αστυνομία με αποτέλεσμα τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη, ενώ από την πληροφόρηση που δίνει η φιλοζωική, του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ για κακοποίηση ζώο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Το ζώο με τη συνδρομή των αστυνομικών του τμήματος Τεμπών μεταφέρθηκε άμεσα στη Λάρισα για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από κτηνίατρο, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.