Εντοπίστηκε η σορός του άτυχου Γιώργου- Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες

 Εντοπίστηκε η σορός του άτυχου Γιώργου- Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες

Το πλήρωμα ενός αλιευτικού σκάφους από τη Σκύρο εντόπισε τη σορό του άτυχου πιλότου  της Πολεμικής Αεροπορίας, Γιώργου Μπαλταδώρου, καθώς και μερικά από τα συντρίμμια του Μιράζ 2000-5 όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

 

Ο δήμαρχος  Σκύρου Μίλτος Χατζηγιαννάκης  ανέφερε στην «Πρώτη Είδηση» της ΕΡΤ  ότι  επιβεβαιώθηκαν οι πρώτες πληροφορίες ότι δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Πολλοί ψαράδες από το νησί αλλά και από τα κοντινά νησιά πήραν μέρος στις έρευνες καθώς το επέτρεψαν οι καιρικές συνθήκες.

Στην Σκύρο επικρατεί βαθιά θλίψη  καθώς οι κάτοικοι του νησιού  έχουν στενούς δεσμούς με  τους  ανθρώπους της Πολεμικής Αεροπορίας που εδρεύουν στο νησί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE