ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θέλει να ‘κλέψει’ την προεδρία της Συμμαχίας από τον Λιλλήκα- «Δεν ανέλαβε ευθύνη» –VIDEO

Θέλει να ‘κλέψει’ την προεδρία της Συμμαχίας από τον Λιλλήκα- «Δεν ανέλαβε ευθύνη» –VIDEO

Πέραν του Γιώργου Λιλλήκα, θα υπάρχει και δεύτερος υποψήφιος για την προεδρία της Συμμαχίας Πολιτών στις επερχόμενες εκλογές.

Ο Παναγιώτης Σαββίδης, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος οικονομικών θεμάτων της Συμμαχίας Πολιτών, υπέβαλε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος.

Το εκλογικό συνέδριο προγραμματίζεται στις 17 του Ιούνη, όπου ο νυν πρόεδρος της ‘Συμμαχίας’ θα αναμετρηθεί με τον κ. Σαββίδη για την προεδρία.

Ο κ. Σαββίδης, ο οποίος φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς στην εκπομπή του TvOne ‘Ενημέρωση Τώρα’, ανάφερε ότι ο κύριος λόγος που τον οδήγησε να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος, είναι η ‘άκρως απογοητευτική κατάσταση’ όπως την χαρακτήρισε, μετά τις εκλογές, που όπως είπε, έχει δημιουργήσει ένα φαινόμενο απομόνωσης και πιστεύει ότι για να αλλάξει αυτό, πρέπει να απομακρυνθεί από την προεδρία ο Γιώργος Λιλλήκας.

Επίσης, ο κ. Σαββίδης, είπε ότι η ευθύνη για τα αποτελέσματα των Προεδρικών εκλογών βαραίνει τον κ. Λιλλήκα, και ο ίδιος απογοητεύθηκε που ο νυν ηγέτης του κόμματος, δεν ανέλαβε καμιά ευθύνη.

Πάντως ο κ. Σαββίδης υπογράμμισε ότι αν ο κ. Λιλλήκας δεν επανεκλεγεί στην προεδρία, δεν σημαίνει πως δεν θα έχει ρόλο στο κόμμα και βεβαίως δεν τίθεται θέμα να αποχωρήσει ή να χάσει την βουλευτική έδρα του.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Σαββίδη, ο Γιώργος Λιλλήκας έχει αναγνωρίζει ότι υπάρχει πλέον δεύτερη υποψηφιότητα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Πέρσα Σχιάσου, ανάφερε ότι πρόκειται για κάποιου είδους αδικίας για τον Γιώργο Λιλλήκα αφού ήταν ο ίδιος που συγκέντρωσε το μεγάλο ποσοστό των Προεδρικών του 2013, ενώ κατάφερε να αναδείξει και τρεις βουλευτές μέσω του κόμματος.

Ο κ. Σαββίδης απάντησε λέγοντας ότι κανένας δεν αμφισβήτησε το τι έχει κάνει ο Γιώργος Λιλλήκας στην Συμμαχία Πολιτών, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει και το χαμηλό ποσοστό στις Προεδρικές του 2018.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο το απόσπασμα με τις δηλώσεις του Παναγιώτη Σαββίδη:  

https://www.youtube.com/watch?v=aAyxNguzxPU

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top