ΠΑΦΟΣ: 56χρονος φέρεται να εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά δύο αγόρια- Μη παραδοχή απάντησε στο Δικαστήριο

ΠΑΦΟΣ: 56χρονος φέρεται να εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά δύο αγόρια- Μη παραδοχή απάντησε στο Δικαστήριο

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, που συνεδριάζει στην Πάφο, προσήχθη εκ νέου την Πέμπτη 19/4 56χρονος μετά την παραπομπή του, σε σχέση με υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων.


Η ακροαματική διαδικασία συνεχίστηκε κεκλεισμένων των θυρών με την κατάθεση μαρτύρων. Ο 56χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης δύο ανήλικων αγοριών, ωστόσο απάντησε μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Στην σημερινή δικάσιμο κατάθεσε η μητέρα του ενός από τα δύο παιδιά. 

Το Δικαστήριο διέταξε όπως η ακροαματική  διαδικασία συνεχιστεί αύριο 20 Απριλίου  και ακολούθως στις 18, 22,25 και 29 Μαΐου και  όπως ο 56χρονος παραμείνει υπό κράτηση.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη καταγγελία έγινε στις 27 Οκτωβρίου 2017 και η δεύτερη στις 13 Νοεμβρίου του ιδίου έτους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE