Ξέσπασε φωτιά κοντά στο λιμάνι Λεμεσού - Αναφορές για δυνατές εκρήξεις
Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στη Λεμεσό το βράδυ της Τρίτης (6/5), ωστόσο στο σημείο παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για άμεση ανταπόκριση.
Το τουρνουά darts θα είναι ανοικτό για όλους όσους ενδιαφέρονται, με το αντίτιμο συμμετοχής στα €10 και με χρηματικά έπαθλα για τους πρώτους 16 (1η θέση €600).
Σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών Κύπρου (ΠΑ.Σ.Π.) πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στο χώρο του τουρνουά για να ενισχυθεί η προσπάθεια για στήριξη του μικρού Λούσιο παιδιού του Εμιλιάνο Φούσκο.
Μέχρι στιγμής επιβεβαίωσαν ότι θα δώσουν το παρόν τους οι Thiago, Carlao, Poljanec και Κούσουλος της Νέας Σαλαμίνας, ο Αντώνης Γιωργαλλίδης της ΑΕΚ, ο Κωνσταντίνος Παναγή της Ομόνοιας και ο Νικόλας Εγγλέζου ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι.
Οι παρευρισκόμενοι στο τουρνουά που θα κάνουν εισφορά για το μικρό Λούσιο θα λαμβάνουν από τον ΠΑ.Σ.Π. αντίστοιχο δωράκι.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις