ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παραδέχθηκε τον ΑΠΟΕΛ όμως έστειλε σαφέστατο μήνυμα

Παραδέχθηκε τον ΑΠΟΕΛ όμως έστειλε σαφέστατο μήνυμα

Σημαντικές οι τοποθετήσεις του εκπροσώπου Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριου Κωνσταντίνου στον Super Sports FM 104.0.

Ο Φανούριος στις δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι όντως ο ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη ομάδα βάση επιτυχιών στην Κύπρο όμως έστειλε μήνυμα ότι η πορεία του Απόλλωνα έχει αποδείξει ότι φέτος είναι ανώτερος.

Παράλληλα σχολίασε πως δεν υπάρχει ούτε φαβορί αλλά ούτε και μπορούν να γίνουν προβλέψεις για το παιχνίδι της Κυριακής.

Δείτε τι δήλωσε:

Συμφωνείς ότι είναι σαν… τελικός το παιχνίδι που ακολουθεί με το ΑΠΟΕΛ;

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που κρίνει πολλά. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε και την ατμόσφαιρα και το βάθος του ΑΠΟΕΛ που είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο βάση επιτυχιών. Τα τελευταία χρόνια εξισορροπήσαμε την κατάσταση και στις λεπτομέρειες δεν πήραμε πρωταθλήματα. Πάμε με αυτοπεποίθηση με όλα τα όπλα διαθέσιμα».

Ένα γενικότερο σχόλιο για την φετινή χρονιά όπου ο Απόλλωνας επιδεικνύει την ανωτερότητα του αν όχι σε όλα σε πλείστα παιχνίδια:

«Η χρονιά είναι εξαιρετική και μένει να δούμε και την τελική έκβαση. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον στρατηγό μας Σωφρόνη Αυγουστή. Είναι θέμα οργάνωσης, προσέγγισης και υποδομής καθώς δουλεύουμε μεθοδικά και σωστά. Φτάσαμε στο σημείο να εξισορροπήσουμε την διαφορά με το ΑΠΟΕΛ και με δυσανάλογα οικονομικά μεγέθη. Προσδοκούμε να ανταμειφθούμε στο τέλος της περιόδου. Είναι παιχνίδι τριπλής παραλλαγής στο 50-50 χωρίς φαβορί. Η εξέλιξη του αγώνα θα καθορίσει το παιχνίδι καθώς δεν μπορεί να πει κάτι κανείς εκ των προτέρων. Είναι δύο μεγάλες ομάδες που θα βάλει η μία στην άλλη δύσκολα».

Για αυτούς που λένε ότι το ΑΠΟΕΛ έχει την εμπειρία από αυτά τα ματς:

«Είναι μια κουβέντα που την ακούμε συνεχώς. Δεν είναι έτσι. Η πορεία μας έχει καταδείξει ότι στα πλείστα παιχνίδια είμαστε ανώτεροι. Κρίνονται αρκετά και κανείς από τους δύο δεν μπορεί να υποτιμήσει τον άλλο. Είναι οι κορυφαίες ομάδες στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια μαζί με την ΑΕΚ και οι ομάδες που κάθε χρόνο παίρνουν τους τίτλους. Ένας θα είναι ο νικητής και τα τρία αποτελέσματα είναι πιθανά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top