Με κουμπάρο τον αδελφό του θα παντρευτεί ο πρίγκιπας Χάρι

Με κουμπάρο τον αδελφό του θα παντρευτεί ο πρίγκιπας Χάρι

 Από τον μεγαλύτερο αδελφό του, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, ζήτησε ο μελλόνυμφος πρίγκιπας Χάρι να γίνει κουμπάρος του στον γάμο του με τη Μέγκαν Μάρκλ, που θα γίνει στις 19 Μαΐου.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη κουμπαριά ανάμεσα στα αδέλφια, αφού και ο Χάρι ήταν κουμπάρος στον γάμο του Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον το 2011.

«Είναι τιμή για τον Δούκα του Κέιμπριτζ που του ζητήθηκε, και ανυπομονεί να στηρίξει τον αδελφό του στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Γουίνσδορ, στις 19 Μαΐου» τονίζει σε ανακοίνωσή του το παλάτι του Κένσιγκτον.

Όλες οι χαρές μαζί για τον 36χρονο πρίγκιπα, ο οποίος πριν λίγες ημέρες καλωσόρισε το τρίτο παιδί του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE